06 70 630 9696
Készítés, javítás, szigetelés egy helyen!

Egyéb

Harmonikaajtó

A harmonikaajtó nem csak ott lehet praktikus eszköz, ahol a helységek nyílászáróját kell megoldani, hanem nagyobb helységek térelválasztásában is segítségünkre lehet. Főként azokon a helyeken részesíthető előnyben, ahol nem áll rendelkezésre megfelelő nagyságú terület a hagyományos ajtók kinyitásához.

Előnye:

  • könnyű kezelhetőség
  • csendes működés
  • kiváló hangszigetelő
  • olcsóbb, a hagyományos fa vagy műanyag nyílászáróknál.

Anyagát tekintve teljes egészében műanyag, a szerkezet három ponton kerül rögzítésre, a felső sínben fut maga az ajtó lamella.

Tisztítása és karbantartása senki számára nem okoz problémát. A színek tekintetében fehér és barna színben áll ügyfeleink rendelkezésére.

Hevederzár

Az egyik legkiemelkedőbb hatékonyságú és egyben költséghatékony védelmi rendszer a betörők ellen a bejárati ajtóra felszerelt hevederzár. 
Előnye, hogy

  • kétoldali zárást biztosít,
  • reteszei a falba zárva tartják meg az ajtót,
  • a zárónyelvek nagyobb keresztmetszetben zárnak a hagyományos záraknál,
  • megfelelő védelem befeszítés és az ajtó berúgása ellen.

A megfelelő méretű hevederzár felszereléséhez csupán az ajtó szélességére és vastagságára van szükség. Az ajtó szélessége a hevederzár hosszának, a vastagság pedig a hevederzárat működtető fogaskerekes zárbetét hosszának megállapításához szükséges.

Napellenző

A napellenző kiváló külső árnyékoló, azonban tartószerkezetük és működtetésük miatt a magasabb árkategóriába tartoznak.

Az árnyékolni kívánt terület nagyságától függően 2, 3 vagy 4 kar segítségével biztosítható a terület naptól való védelme. A szerkezet alapja egy horgonyzott acél zárt szerelvényből áll, amelyre épül az alumínium hengertartó konzol, valamint a ponyva tartó konzol a karokkal együtt. A karkinyúlás hossza 1,5 m és 3,5 m között változhat. Erre a szerkezetre feszül rá a széles szín és minta skálával rendelkező ponyva. A karok segítségével be tudjuk állítani a ponyva dőlésének szögét is.

A ponyva anyaga UV védelemmel valamint víz- és portaszító, impregnáló réteggel van ellátva, ennek köszönhetően hosszú élettartamú, színét hosszú ideig megőrzi és semmilyen tisztítást nem igényel.

A napellenző működése megoldható manuálisan, kitekerő kar segítségével, valamint motoros megoldással is. Ekkor vagy távirányító segítségével tudjuk beállítani a kívánt dőlés szöget és a kitekerés nagyságát vagy szél- és fényérzékelővel kapcsoljuk össze a motort, így a vezérlés teljes egészében automatikusan történik.